Jobba hos oss

Trafiklärare sökes till Söderorts Körkortsakademi AB

Vi på Söderorts Körkortsakademi AB söker dig som är utbildad och godkänd trafiklärare för behörighet A och B. Vi är idag två lärare på motorcykel och vår mc-verksamhet växer hela tiden och vi skulle därför behöva minst en lärare till för motorcykel. Vi utbildar även för behörighet B och har i dagsläget två trafiklärare för bil.

Vi är ett positivt gäng som alltid sätter utbildningens kvalitet och eleven i centrum. Vi ser att du som sökande är en person som vill utvecklas i ditt yrke. För oss handlar det om att kontinuerligt hitta de bästa sätta att utbilda elever såväl teoretiskt som praktiskt. Vi tror därför att du har minst tre år i yrket som trafiklärare för behörighet A, är en skicklig lärare och är van att anpassa undervisningen utifrån elevers olika behov. Vi fäster stor vikt vid att du är en positiv och ansvarstagande person som arbetar bra i grupp.

Det är meriterande om du kan utbilda på riskutbildningar (del 1) och på introduktionsutbildning.

Arbetstider: Dag, kväll, helg.

Vi tillämpar individuell lönesättning och 6 månaders provanställning.

Tillträde omgående. Ansökan sker endast genom att CV och personligt brev skickas per mail till info@s-k-a.se

Märk mailet ”MC-lärare”Rekryteringen sker löpande.

Trafikskolereceptionist

Att arbeta i trafikskolereception skiljer sig en del från andra typer av receptionsarbeten och vi ser därför gärna att du har arbetat som receptionist i en trafikskola förut och är bekant med programmet Astra för bokningar och kassasystem etc. Vi vill gärna se referenser från dina tidigare arbetsgivare inom trafikskolebranschen. Som receptionist är du positiv och tillmötesgående. Till att börja med tänker vi oss en deltidstjänst, med eventuell möjlighet till ökning av arbetstiden. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad att bli en del av vår framgångssaga och arbeta med oss?

Skicka din ansökan till info@s-k-a.se OBS! Vi tar endast emot ansökan på mail och vi behandlar dem löpande.

Med i ansökan ser vi gärna att du skickar ett cv och ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv. Vi ser också gärna att brevet innehåller ett foto på dig.